iHerb alennuskoodit ja tilausohjeet 2018

iherb alennuskoodi

iHerb-alennuskoodi SAL8573 antaa 5% alennuksen jokaiseen tilaukseen. Tämän lisäksi tilauksista saa 5% lojaaliuspalkkion tulevia tilauksia varten.

iHerb tarjoaa myös viikottain vaihtuvia erikoisalennuksia ja tarjouskampanjoita. Tällä sivulla on jatkuvasti päivitettynä uusimmat ja ajankohtaiset alennuskoodit sekä kampanjat.

Voimassa olevat iHerb-alennukset

KAMPANJAT JA KOODIT 12. JOULUKUUTA ASTI

● 5 % lisäalennus Kaikkiin tilauksiin koodilla SAL8573

● 15 % alennus Seljamarjatuotteista koodilla ELDER

● 10 % alennus Lemmikkieläintuotteista

● 30 % alennus Urheiluravinteista

● 10 % alennus Azeliquen Meikkitarvikkeista

● 10 % alennus InstaNaturalin Ihonhoitotuotteista

● 10 % alennus Alter Econ Suklaista

● 10 % alennus Frontierin Mausteista

● 45 % alennus Now Foodsin Hyaluronihaposta

● 10 % alennus CGN:n Proteiinijauheesta

● 70 % alennus iHerbin suosituimmasta Laventeliöljystä

● 50 % kokeilualennus Sports Researchin D-Vitamiinista

● 50 % kokeilualennus Sierra Bees Huulirasvoista

● Kymmenen päivän CGN-probioottikokeilu Alle Eurolla

ENSITILAAJAN ALENNUS

Ensimmäinen iHerb-tilaus -sivulta näet alennuskoodin, jolla ensitilaajat saavat 5 dollarin alennuksen tilauksestaan.

 

Iherb-alennusvahti

Ota käyttöön iHerb-alennusvahti! Sinun tarvitsee antaa vain sähköpostiosoitteesi.

Alennusvahti ilmestyy kerran viikossa sähköpostitse ja pitää sisällään ajankohtaisen listauksen iHerbin parhaista alennuksista. Sähköpostitilauksen voi perua helposti milloin tahansa.

 

Toimitusmuodot

Valitsen itse yleensä halvimman toimitusmuodon: Delivery by Local Post. Tämä kuljetus maksaa 3 – 8 € paketin koosta riippuen ja toimitus Suomeen kestää noin 10 päivää. Paketti saapuu lähipostiin, josta tulee noutoilmoitus kotiin.

DHL Express toimitusmuodolla DHL toimittaa lähetyksen kotiovelle 2 – 4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

UPS:n toimituspalvelu on myös nopea, mutta selvästi DHL:ää kalliimpi.

iherb tilaus

 

iherb Tullirajat 2018

iHerb-tilauksista ei tarvitse maksaa tullille veroa, jos tilauksen kokonaisarvo toimituskuluineen ei ylitä arvoja:

  • Elintarvikkeilla ja lisäravinteilla: 35,71 €
  • Kosmetiikkatuotteilla: 22,00 €

Tullirajan ylittyessä, lähetyksestä tulee tehdä tulliselvitys. Kun lähetyksen toimitustavaksi on valittu Global Post, tulee tullilta postitse tai tekstiviestillä ilmoitus, että vastaanottajan tulee tehdä tulliselvitys tullin Nettituonti-palvelussa.

Nettituontipalvelun käyttö on ilmaista ja sinne kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tulli-ilmoitukseen pitää liittää tavaran arvon osoittava asiakirja, joka on iHerbiltä sähköpostiin tullut tilausvahvistus.

iherb tullirajat 2017Nettituontipalvelussa lähetyksen tavarakoodiksi (tai tullinimikkeeksi) tulee valita Sekalaista-kategoriassa oleva Lisäravinteet-vaihtoehto iHerbistä tilatuille luontaistuotteille, lisäravinteille ja vitamiineille.

Jos tulliraja ylittyy ja toimitustavaksi on valittu DHL Express, DHL tekee tulliselvityksen ja veloittaa 20 euron käsittelymaksun.

 

iHerb alennuskoodin käyttö

iHerb tarjoaa harvemmin enää erillisiä alennuskoodeja. Alennuskampanjat aktivoituvat automaattisesti tämän sivun yläreunan linkeistä.

Jos sinulla kuitenkin on irrallinen iherb-alennuskoodi, voit syöttää sen ostoskorisivun Savings-kenttään. Alennus aktivoituu painamalla Apply-painiketta.

iherb koodi

 

iherb ja Laittomat ravinteet

On laitonta tilata iHerbistä ja Euroopan ulkopuolelta Suomessa lääkeaineiksi luokiteltuja ravinteita. Fimean lääkeluettelosta voi tarkistaa onko ravinne luokiteltu lääkkeeksi tai lääkeaineeksi.

Yleisistä lisäravinteista luettelosta löytyy mm. DHEA, GABA, melatoniini ja kofeiini. Myös Suomessa lisäravinnekauppojen hyllyiltä löytyvän 5-HTP:n tilaaminen ulkomailta on kiellettyä.

Melatoniinia saa nykytulkinnan mukaan tilata 1 mg vahvuisena iHerbistä, mutta sen vahvempien tai pitkäaikaisvaikutteisten melatoniinivalmisteiden tilaaminen on kiellettyä, koska ne ovat Suomessa reseptin varaisia.