E-kirja: Testosteronin nosto luonnollisesti

Testosteronin nosto luonnollisesti e-kirja

Testosteroni on keskeisin kehossa rakentuva mieshormoni, eli androgeeni.

Pääasiassa kivesten tuottama testosteroni tekee miehistä miehiä – ja joskus naisista miehiä. Testosteroni edistää lihaksiston ja luuston rakentumista sekä on vastuussa miehisten piirteiden kehittymisestä.

Vähintään yhtä tärkeässä roolissa testosteroni on siinä, miten reagoimme ympäristöömme ja miltä meistä tuntuu. Korkeat testosteronitasot luovat rennon, itsevarman, motivoituneen ja iloisen asenteen. Elämä, työnteko ja harrastukset ovat innostavia ja ihmisten kanssa tulee helposti toimeen.

Matalat testosteronitasot saavat miehen tuntemaan itsensä väsyneeksi, epävarmaksi ja araksi. Kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa on vaikeaa ja alttius masennus- ja ahdistustiloille kasvaa.

Testosteronin nosto luonnollisesti -e-kirja sisältää kaiken oleellisen tiedon siitä, miten kehon oman testosteronintuotannon voi optimoida.

 

Miksi kirjoitin tämän kirjan

testosteroni-e-kirjaHarrastin 8 vuotta lukkopainia, huikean hauskaa kamppailulajia, jossa on painoluokat. Tiputin painoani pahimmillaan 80 kilosta 63 kiloon asti, jotta pääsisin kisoissa alempiin painoluokkiin. Samaan aikaan valmistuin korkeakoulusta ja aloin tekemään pitkiä, vaativia työpäiviä.

Kun jatkuvaa painonpudotusta, kovia reenejä ja stressaavaa työtä oli kestänyt 3 vuotta, kehoni oli pahasti sekaisin.

Yhtenäiset sikeät yöunet muuttuivat ensin katkonaisiksi. Sen jälkeen motivaatio ja energia reenaamiseen, töiden tekemiseen ja parisuhteeseen hupenivat niin alas, että menin lopulta lääkärille.

Verikokeiden jälkeen oli selvää, että hormonitoimintani oli pois raiteiltaan. Veren vapaa testosteroni oli alimmillaan 117, viitearvojen ollessa 200 – 580 pmol/l.

Lääkäri määräsi minulle testosteronikorvaushoitokokeilun. Oloni parani korvaushoidon alussa huomattavasti. Olin innoissani testosteronista ja aloin perehtymään aiheeseen.

Lopetin testosteronin käytön melko nopeasti, luettuani lukuisten muiden testosteronikorvaushoidossa olevien vaihtelevista kokemuksista. Korvaushoidon alun hyvä tunne todennäköisesti heikkenee, oman pohjalla olevan testosteronintuotannon huvetessa lähes olemattomiin.

Tämä yhdistettynä päänsärkyihin, joita sain valmisteen käytön aikana ja tietoon siitä, että korvaushoito aiheuttaa (ainakin) väliaikaista lapsettomuutta, sai minut luopumaan ulkoisen testosteronin käytöstä.

En kuitenkaan aikonut palata vanhoihin heikkoihin testosteronitasoihin. Aloin opiskella keinoja, joilla kehon omaa testosteronintuotantoa saa tehostettua luonnollisesti.

Opin, miten hormonitoimintaan voi vaikuttaa suotuisasti mm. ruokavaliolla, levolla, lisäravinteilla ja harjoittelulla. Levon, elämäntapamuutosten ja lukuisten onnistuneiden (ja epäonnistuneiden) kokeilujen jälkeen sain nostettua testosteroniarvoni reippaasti viitearvojen yläpuoliskolle.

Kirjoitin tämän kirjan, koska olen itse kokenut sekä testosteronivajeen vaikutukset, että hormonitoiminnan luonnollisen tehostamisen hyödyt. Tämän kirjan avulla voin jakaa kokemukseni ja tiedon, jota minulle on vuosien varrella kertynyt hormonitasojen optimoinnista.

 

Mitä kirja sisältää

Testosteronin nosto luonnollisesti -e-kirjaa ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain matalista testotasoista kärsiville. Kaikki miehet, riippumatta hormonaalisesta lähtötasosta, voivat nostaa testosteronitasonsa kirjan tutkitusti tehokkailla keinoilla uusiin lukemiin, ja kokea optimaalisen hormonitoiminnan hyötyjä.

Kirjan sisältö perustuu tutkimustietoon sekä omiin kokemuksiini. Tarkoituksenani oli alusta asti sisällyttää kirjaan kaikki hyödyllinen tieto, mitä henkilökohtaisissa testosteronin nostotalkoissa voi tarvita.

Hyvä uutinen on, että testosteronintuotannon optimointi ei ole vaikeaa. On lukuisia helppoja keinoja, joilla kehon omaa hormonitoimintaa voi tehostaa.

 

Kirjan sisällysluettelo:

E-kirjan sisällysluettelo

Käyn kirjassa läpi myös ulkoisten testosteronivalmisteiden käytön hyötyjä ja haittoja. Testosteronikorvaushoito on joissain tapauksissa hyvä vaihtoehto hormonitasojen nostamiseksi. Useimmille, varsinkin nuorille miehille luonnolliset menetelmät hormonitoiminnan tehostamiseen ovat kuitenkin järkevämpiä.

 

Kirjan tilaus

Testosteronitasot nousuun
Hinta: 19 €  (28,50 €)
Muoto: pdf, 86 sivua
PayPal

 

Rahat takaisin -takuu

Jos koet, että kirja oli täyttä potaskaa eikä vastannut tämän sivun tietoja, ilmoita siitä meille 60 päivän sisällä tilauksesta, niin saat rahasi takaisin.
 

Vastuullisuus

Tämän e-kirjan kirjoittaja ei ole lääkäri. Mitään sisältöä tässä blogissa tai blogin e-kirjoissa ei ole tarkoitettu diagnosoimaan tai hoitamaan sairauksia. Jos sinulla on terveysongelmia, ota yhteyttä lääkäriin. Jos teet muutoksia elämäntapoihisi, teet sen täysin omalla vastuullasi.